Blog

Halloween Collection 2015

Me rastin e festës së Halloween, Britannica-ELT ka organizuar eventin me fëmije në dy shkollat (Ulpiane dhe Tophane).

Organizimi i festës së Halloween është pjesë e organizimeve tradicionale të shkollës Britannica-ELT. Këtu fëmijët luajnë lojra të ndryshme si dhe e kanë hapsirën e duhur për të shprehur kretivitetin e tyre duke e dekoruar shkollën me motive të ndryshme si dhe duke krijuar kostume të ndryshme.

I gjithë organizimi është i monitorur nga profesorët e Britannica-elt, për tu siguruar që fëmiu juaj është i sigurtë gjatë gjithë kohës.

Më poshtë eshte një koleksion i fotove të ketij eventi te organizuar sot:

 

12182080_515457215287685_1294117992_n

12204762_515457221954351_1138241830_n 12204797_515457225287684_1635897144_n 12204944_515457238621016_51263801_n 12179290_515457281954345_1134438595_n 12188518_515457291954344_1936883514_n 12204686_515457321954341_851943075_n 12200894_515457328621007_1280147796_n 12204530_515457345287672_900547610_n 12200855_515457975287609_815344114_n 12204868_515457715287635_667049868_n 12202272_515457678620972_1612345481_n 12188541_515457641954309_900573222_n 804634_515457548620985_1787041472_n 12188513_515457495287657_2133468728_n 12182252_515457455287661_536574897_n 12188723_515457408620999_1212566405_n 12204871_515457398621000_482471002_n 12188519_515459488620791_701385635_n 12188757_515459645287442_245722238_n 12182316_515459771954096_57108623_n 12204530_515459795287427_1194782048_n 12200938_515459798620760_1387770847_n 12204630_515460498620690_943657914_n

 

Happy Halloween 2015

Britannica-ELT

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related Posts