Blog

Hiking me Britannica-elt

Me datën 26 Shtator, Britannica-elt organizon Hiking në Brezovicë për studentët e saj.

Te gjithe studentët e interesuar të lajmërohen në Administratë apo të plotesojnë formën me poshtë. Udhëtimi kushton 10 euro, në cmim përfshihet një pije dhe një sandwich. Nisja behet nga Stacioni afer postes kryesore në ora 08:00 mëngjes.

Mosha për pjesëmarrje eshte 15+.

Ju lutem pajisuni me veshje adekuate:

  • Jakne (preferohet që është rezistente ndaj ujit apo erës) në rast se bëhet ftohët apo bie shi
  • Cokulla/çizme për këmbë
  • Çante të shpinës (maice e brendshme, ni pale extra patike,  nje palë qorape)
  • Ujë

     

    Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

    Related Posts