News

Britannica-elt ofron 15 % zbritje për studentët të cilët regjistrohen online.

Gjatë muajit tetor, Britannica-elt ofron për të gjithë studentët e universiteteve private apo publike, 15 % zbritje nga muaji i parë i regjistrimit për studentët që e regjistrojnë kursin për herë të parë në Britannica-elt.

Oferta vlenë vetëm për regjistrimet të cilat bëhen online përmes formës më poshtë . Studenti duhet patjeter të ketë te plotësuar fushen e ID se studentit apo indeksit, dhe atë duhet ta ketë si dëshmi kur vie në shkollë.

Oferta zgjat deri me 16.Tetor.2015!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.