News

Britannica-ELT pjesë e seminarit të AKK-së

Seminar i organizuar nga Autoriteti Kombëtar i Kosovës rreth Kornizës kombëtare të Kualifikimeve ku po diskutohen nevojat dhe sfidat në sistemin e kualifikimeve dhe propozimet nga shkollat e akredituara për mundësinë e ndryshimeve.

2

1

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related News