News

Britannica-elt tani edhe në Tophane

Britannica tani 100 Metra nga Shkolla “Meto Bajraktari” ne Prishtine. Regjistrohu dhe fillo mësimin në filialen e re të Britannica-s.

Për më shumëe informata ju lutem kontaktoni filialen në numrin e telefonit:

044 73 73 07

Për transfer të mundshem nga njera filiale në tjetren, ju lutem konsultohuni me Teacher apo Administraten ku jeni të regjistruar.

Britannica-elt

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related News