News

Garë Digjitale 2015

Per here te pare, Britannica-elt organizon garë digjitale ekskluzive vetem per studentet e shkolles, ku fituesit e gares do te fitojne 2 muaj kurs pa pagese. Gara organizohet ne pese disciplina:

  1. Fotografi
  2. Video (max 30 sec)
  3. Artikull (min 500 fjale)
  4. Pikture

Te gjitha disciplinat duhet te jene te fokusuara ne temat si: Shkolla, Kurset, Gjuhet e huaja, Britannica-elt, Grupi, Teacher, Liber, Edukim apo dicka te ngjajshme.

Gara eshte e organizuar ne 4 faza:

Upload

Faza 1 – Aplikimi dhe dergimi i materialeve:

Ju duhet te konkurroni duke na derguar materialin e juaj permes formes qe eshte me poshte. Per video materiale ju lutem perdoreni FileDropper apo ndonje hosting tjeter  dhe na dergoni linkun kurse pikturat duhet te fotografohen. Afati i fundit per aplikim (1.Nentor.2015)

 

 

Top5Faza 2 – Shpallja e top 5 fituesve

Stafi i Britannica-elt do te beje perzgjedhjen e top 5 fituesve preliminar per secilen discipline. Te gjithe aplikantet do te njoftohen per rezultate me e-mail. Top 5 fituesit do te garojne ne mes veti dhe fituesi do te shpallet nga audienca digjitale ne mediume sociale.

 

 

Social MediaFaza 3 – Lufta e mediave sociale

Te gjitha materialet do te postohen nga nje ne dite ne faqet zyrtare te Britannica-elt ne Web, Facebook, Twitter dhe Instagram. Secili postim do te sponzorohet nga Britannica-elt me 3 Eur per te ndihmuar kandidatin. Sidoqofte eshte tek kandidati se sa mund te ndihmoje kampanjen e tij dhe te mledh sa me shume aktivitet si shares, likes dhe komente.

 

 

winner

Faza 4 – Fituesit

Per secilen discipline do te zgjedhet vetem nje fitues. Fituesi do te zgjedhet ai qe e ka pase kampanjen e tije me aktive. Fituesit do te shpallen 1 jave pasi qe perfundon kampanja e kandidatit te fundit ne liste.

 

 

Ju mund te konkurroni vetem nga forma me poshte. Ju lutem… per video materiale dergoni linkun e videos, kurse per kategorite tjera ju lutem te beni upload materialin e juaj ( file nuk lejohet te jete me shume se 10 MB). Nese keni pyetje ju lutem na kontaktoni para se te dorezoni materialet.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.