News

Rekord i ri ne Toefl Test

Rekord i ri në TOEFL

TOEFL teston aftësitë e gjuhës angleze, si në të perdorur po ashtu dhe në të kuptuar, në një nivel universitar. Testimi evaluon se sa mirë mund të kombinosh aftesitë e të folurit, dëgjimit, leximit dhe shkrimit duke performuar detyra akademike.

Të gjithë studentët që janë testuar ndonjëherë ne TOEFL, janë të vetëdijshëm se sa është e vështirë të arrish pikë të larta në këtë testim.

Sipas statistikave globale të TOEFL (studimi i detajshem mund të shkarkohet nga këtu) per vitin 2014 mund të shofim se:

Mesatarja e Meshkujve ____ 80/120

Reading ____ 20.0/30
Listening _____ 19.4/30
Speaking _____ 19.7/30
Writing _____ 20.5/30

Mesatarja e Femrave _____ 81/120

Reading _____ 19.8/30
Listening _____ 19.6/30
Speaking _____ 20.6/30
Writing _____ 20.9/30

Sivjet, për herë të parë ne historinë e shkollës Britannica ELT, një nga studentët më të dalluar të shkollës, e ka thyer rekordin e të gjitha kohërave ne Britannica ELT. Ardi Jusufi, ka arritë të shënoj 116 pikë nga total 120 pikë të mundshme në testim.

Shkolla Britannica ELT i uron sukses Ardit në karrieren e tij.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related News