Regjistrohu

Britannica-ELT tani e ka thjeshtësuar procesin e regjistrimit. Ju mund të regjistroheni online dhe ne do të ju kontaktojmë për verifikim të regjistrimit si dhe do të ju kontaktojm për formim të grupit. Nëse nuk e dini nivelin e gjuhes angleze tani ju mund të testoheni nga këtu pa pagesë!