Blog

Festa e flamurit

Urime dita e flamurit

Nisa, Altini, Ylli, Morea, Daroni, Eni, Rea, Blina, erdhën më ndryshe në Britannica, të entuziazmuar, plot hare, me rroba tradicionale, erdhen kështu për ti bërë shkollës një befasi të këndshme.

E këtë befasi ne po e ndajmë me të tjerët dhe me zërat e tyre ju përcjellim të gjithëve mesazhe urimi për festën e flamurit.

Zëri i këtyre fëmijëve në të ardhmen do dërgojë mesazhe në tërë botën, mesazhe shqipesh në gjuhët e botës, këtë kanë synim dhe do ja dalin.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related Posts